Известие

Collapse
No announcement yet.

Тропащ маховик докато колата е студена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Scrapera Покажи съобщение
    На моята кола маховикът е на 24 000км и пак като я загася без наситнат съединител изтраква.
    Моята е 160+ и не изтраква нищо .. и дано не ме чуе дяволът ! Като правих кутията, казаха че е добре за сега. т.е. бива.
    Може би зависи от експлоатацията.
    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
      Моята е 160+ и не изтраква нищо .. и дано не ме чуе дяволът ! Като правих кутията, казаха че е добре за сега. т.е. бива.
      Може би зависи от експлоатацията.
      Зависи от много неща:
      - зависи от това как експлоатираш автомобила
      - зависи от това какви части си сложил и на какво си попаднал при пазаруването
      - зависи от това на какъв майстор си попаднал и той точно какво е сложил..

Аз съм сменял съединител с маховик преди 60 хил. км. ( преди това отново потропваше на празен ход), което беше и причината майсторите да се насочат като диагноза - скоростна кутия. Явно не са вярвали или не искаха да повярват, че може да бъде от маховика. Сега не тресе при загасяне - запалване, но на празен ход при студен двигател си чука или по-скоро шума е все едно се мелят някакви лагери.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Working...
      X